Hjertehøjskole 4. – 5. og 6. september 2019

Skrevet lørdag d. 13. april 2019

Så  er tilmeldingen til den kommende højskole åben.

Hjertehøjskolen afholdes på

Hotel Comwell Rebild Bakker,

Rebildvej 36, 9520 Skørping.

Fra onsdag den 4. september til og med fredag den 6. september 2019.

Hotellet har meget gode værelser og mange fine faciliteter ude og inde. Faciliteter du er velkommen til at benytte under dit ophold. Hotellet er handicapvenligt og vi giver gerne en hånd med, hvis du er gangbesværet.

Onsdag den 4. september

Kl. 10.00 Ankomst. Indkvartering.

Formiddagsbuffet med kaffe og the.

Velkomst, v/Anette Nørgaard, kursusleder

Introduktion til Hjerteforeningen, v/ Marketing- og kommunikationschef Jens Harder Højbjerg

12.00 Frokostbuffet

13.30 Guidet gåtur i Rebild Bakker.

15.00 ”Forhøjet kolesterol anno 2019, hvem skal behandles og med hvad? – og er der ikke mange bivirkninger?”Afdelingslæge ph.d Michael Skjelbo Nielsen, Kardiologisk afd. Aalborg universitetshospital.

17.00 Tilbud om blodtryksmåling

18.30 Middag

20.00 Folkedans med Rebild spillemændene på Spillemandsmuseet

Torsdag den 5. september

Kl. 6.30 Comwell fri aktivitet

8.00 Morgenmad

8.45 Morgensamling og morgensang

9.00 ”MediYoga for hjertet” v/ sygeplejerske Gitte Frydensberg Lauritsen, Randers.

11.00 ”Modediæter og hjertesygdom” v/ diætist Inger Larsen

Hjerteforeningen Rådgivning, Aarhus

12.30 Frokostbuffet

13.30 ”Hvordan hjælper vi bedst os selv og hinanden, når livet gør ondt?” v/ hospitalspræst Ruth Østergaard Poulsen, Aalborg Universitetshospital

15.00 Eftermiddagsbuffet med kaffe og kage

15.30 ”Det flimrer for hjertet” Overlæge Ph.d Albert Marni Joensen, Kardiologisk afd. Aalborg universitetshospital

17.00 Tilbud om blodtryksmåling

18.30 Middag og underholdning ved troubadour Axel Meilholm

Fredag den 6. september

Kl. 6.30 Comwell fri aktivitet

8.00 Morgenmad

8.45 Morgensamling og morgensang

9.00 ”Hvordan er livet med en hjertesygdom” – oplæg til erfaringsudveksling i små grupper v/ sygeplejerske og instruktør Lisbeth Stenstrop Jensen, Rebild

12.30 Frokostbuffet

14.00 ”Fra frøken Nitouche til Foredragsholder” v/ skuespiller og foredragsholder Lone Hertz *)

15.30 Evaluering og afslutning.

16.30 Afrejse.

*) Foredrag med Lone Hertz

”Fra Frøken Nitouche til Foredragsholder”

Eftermiddagens foredragsholder er den folkekære skuespiller Lone Hertz.

Lone Hertz har været ved teatret som skuespiller fra hun var 8 år. Hun har været teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor og har skrevet en bog, lavet film, rejst i den 3.verden for nødorganisationer og er dybt involveret i handicapverden og i meget, meget andet.

Lone Hertz repeterer højdepunkterne fra sin biografi, og giver et HJERTELIGT indblik i, hvor langt man kan komme med ”Viljen til at ville, også giver evnen til at kunne – hvis vi får lov”

Tilmelding.

Hjertehøjskolen udbydes af Hjerteforeningen Rebild i et administrativt samarbejde med LOF i Himmerland.

Pris pr. person (drikkevarer er ikke indeholdt i prisen)

Kr. 2550,-/enkeltværelse. Kr. 2350,-/dobbeltværelse.

Kr. 1800,-/ uden overnatning.

Du tilmelder dig hos LOF Rebild v/Jan Vestergaard

Tlf. 24 47 99 69    www.lof.dk/mariagerfjord-rebild

Tilmelding og betaling senest den 4. august 2019

Bemærk at tilmelding og betaling er bindende 5 uger før afholdelsen.

Der er begrænset antal pladser, så derfor anbefales hurtig

tilmelding.