Rebild Hjerteforening og facebook

Skrevet lørdag d. 8. februar 2020

Kære medlemmer af Hjerteforeningen Rebild.

I disse digitale tider, er der mange platforme og måder at søge sine informationer på.

Hjerteforeningen Rebild er på Facebook, vi opfordre jer til at ”like” vores side, som I finder ved at søge: Hjerteforeningen Rebild NGO. Vi vil fremadrettet annoncerer vores arrangementer på denne side, ligesom I kan finde andre opslag med nyheder fra Hjerteforeningen.

I Rebild kommune er vi i den situation at vores annoncer i ugeaviserne ikke nødvendigvis kommer ud til alle husstande i kommunen, da ingen aviser dækker hele kommunen. Derfor skal vi, hvis vi vil ramme jer alle, annoncerer i ikke mindre end 4 ugeaviser, og det tillader vores budget os desværre ikke, vi vil hellere bruge medlemsbidrag til arrangementer til gavn for medlemmerne.

Derfor bruger vi andre kanaler som email, direkte til medlemmerne, vores hjemmeside samt  Facebook siden.

På gensyn på Facebook

Bestyrelsen Hjerteforeningen Rebild.